logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Sports Academy Pregame: Syyskauden viimeinen rutistus

IFK-Sport tänään kello 18.30.

IFK:lla on edessään vielä yksi ponnistus ennen vajaan kahden viikon joulutaukoa. Tänään Nordikselle saapuu vieraaksi Sport, joka on kuntopuntarissa yksi Liigan tämän hetken parhaista joukkueista. Heilahda siis illalla Nordikselle, seuraava sauma tulee vasta 30.12.!

Kannattaa hyödyntää IFK:n tarjoama hintaetu: Voit skaffata kaksi lippua yhden hinnalla Lippupalvelusta tai Jäähallin lipunmyyntipisteestä, joka aukeaa kello 16.30.

IFK otti maanantai-iltana Nordiksella vakuuttavan voiton Ilveksestä numeroin 6-2. Kipparin C-kirjainta kantanut Arttu Luttinen oli hurjassa iskussa ja teki tehopisteet 3+2=5. Jonkin aikaa vaivannut heikko ylivoimapeli osui uomiinsa ja IFK iski peräti neljä kaappia yv:llä.

Tänään vastus kovenee, sillä Sport on ollut viime viikot vahvassa iskussa. Joukkue on napannut viidestä viime pelistään kymmenen sarjapistettä.

Kokoonpanossa on pieniä muutoksia eilisestä. Ville Husso pelaa IFK:n tolppien välissä tänään. Teemu Ramstedt liittyi Leijonien EHT-jengiin ja Robert Leino pelaa sentterin tontilla laidoillaan Mika Partanen ja Micke Åsten. PuolustajaDaniel Grillfors on toistaiseksi sivussa kokoonpanosta.Sebastian Moberg nousee Miihkali Tepon pakkipariksi. Toni Leinonen on 13. hyökkääjä.

IFK:N KOKOONPANO:

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 11 Matti Kuparinen (A) – 88 Joonas Rask
19 Sami Blomqvist – Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
21 Mika Partanen – 62 Robert Leino – 45 Micke Åsten
39 Arttu Luttinen (C) – 80 Thomas Nykopp – 28 Jasse Ikonen

29 Toni Leinonen

Puolustajat

18 Yohann Auvitu – 48 Hannu Pikkarainen
56 Lauri Taipalus – 44 Otto Honkaheimo
43 Miihkali Teppo – 33 Sebastian Moberg

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset