live
0-0

Tänään Pelicans Nordenskiöldinkadulla

IFK-Pelicans klo 18.30.

IFK:n viimeisessä kotiottelussa ennen maaottelutaukoa vastaan asettuu Lahden Pelicans, joka on noussut viimeaikaisten hyvien suoritusten myötä sarjassa stadilaisten ohi. Pelikaani on kerännyt nokkaansa viisi perättäistä kolmen pisteen täkyä ja on voiton päässä suorasta pudotuspelipaikasta. Stadilaiset puolestaan palasivat voittokantaan lauantaina, ja sarjataulukon ollessa kiharainen kuin Kähertäjäliiton ruotsinristeily on matkaa 10. sijalta kuuden sakkiin kolme pistettä. Illan matsi on molemmille elintärkeä ja näkyy varmasti joukkueiden otteissa. Tunnetta on riittänyt kaikissa matseissa ja sitä on varmasti tänäänkin tarjolla.

IFK on hoitanut kauden kolme aikaisempaa kohtaamista ja on muutenkin esittänyt vahvoja otteita Pelicans-peleissä. Kuuden pisteen peleissä on aina oma juttunsa ja varsinkin avausmaalin merkitys kotiluolassa on erittäin suuri. Toinen huomionarvoinen asia on hyvä keskittyminen, jota tarvitaan pitkän otteluruuhkan lopussa. Odotettu tauko häämöttää parin päivän päässä ja edeltävissä otteluissa ajatus saattaa helposti karata, ja tänään kaikki lähtee hyvästä valmistautumisesta illan matsiin. Fiilis aamujäillä oli hyvä ja sen varaan on hyvä rakentaa illan suhteen.

Pregame Show

IFK:n Pregame Show käy läpi tulevan Pelicans-ottelun ennakkoasetelmat. Käy tsekkaamassa matsin ennakkotunnelmat täältä.

IFK:n kokoonpano

Lipunmyynti

Otteluun on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi Lippupalvelusta. Hallin ovimyynti alkaa klo 16.30. Tervetuloa! Kotiyleisön tuki lauantaina oli tärkeää ja sitä tarvitaan tänäänkin.

Tulosseuranta

Teemu Ramstedtin Pelicans-matsin ennakkohaastatteluun pääset alla olevasta linkistä.

Näytä kaikki uutiset