logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Tänään vastassa KalPa

IFK-KalPa kello 18.30.

Runkosarjan loppusuora pyörähtää tänään käyntiin, kun KalPa saapuu vieraaksi Nordikselle. IFK:lla on takanaan historiallinen ja upea viikonloppu, joten nyt punnitaan se, millaisella peli-ilmeellä joukkue palaa arkeen. Sarjasijoituksessa on edelleen paljon kohentamista ja runkosarjassa IFK:lla on jäljellä enää neljä peliä. Tarpeen olisi siis rakentaa voittoputki runkosarjan loppuun.

KalPa on selkeä altavastaaja, mutta sen ei pidä antaa hämätä. Kuopiolaisjoukkue näytti viikonloppuna Tapparaa vastaan, että taistelutahtoa löytyy edelleen vaikka muille jakaa. Vaikka pisteet menivät Tapparalle, vaativa kuopiolaisyleisö palkitsi joukkueensa Niiralan montussa raikuvilla aplodeilla ottelun jälkeen. Ottelu on joukkueille kauden neljäs keskinäinen kohtaaminen. IFK on voittanut kaikki kolme ottelua.

Vaikka KalPalla ei ole panosta, tai juuri sen takia, IFK:lla on edessään erittäin hikinen ilta. Nyt punnitaan se, pystyykö joukkue rakentamaan lauantain Talviklassikon voiton päälle jotain sellaista, millä voidaan mennä pitkälle tänä keväänä.

IFK lähtee peliin lähes samalla kokoonpanolla kuin lauantaina. Maalilla pelaa Joakim Lundström.

Kokoonpano julkaistaan noin kello 12.

Liput voit skaffata Lippupalvelusta. Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset