logologo
HIFKKärpät
pe 01.03.2024 klo 19:30

Talviklassikon ennakko

Jokerit-IFK klo 17:00.

Tämänpäiväinen ottelu ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Panokset ovat tiedossa ja IFK:n eeppiseen taisteluun johdattaa Harri Rindell, joka otti vetovastuun eilen. Raportit olosuhteista Olympiastadionilla ovat hyvät ja odotettavissa on hieno päivä jääkiekon parissa.

Luttinen: Lähdetään nauttimaan pelaamisesta.

IFK:n kokeneempaan kaartiin kuuluva Arttu Luttinen on ollut seurassa pitkään, molemmat Talviklassikot ovat kuitenkin jääneet väliin. Tänään Luttinen pääsee kokemaan ainutlaatuisen ulkoilmatapahtuman.

– Kyllähän tämä on odotettu tapahtuma, ilman muuta yks kauden kohokohta. Panosta lisää, että pikkupojasta asti pelannut IFK:ssa ja voitot on tasan, eli tämä on se ratkaiseva juttu. On todella iso peli, Luttinen maalaili.

Joukkueiden keskinäiset voitot ja tasapelit ovat käsittämättömällä tavalla tasan, ja tänään ratkaistaan lopullinen Stadin herruus.

– Ei olisi käsikirjoittajat varmaan paremmin pystynyt laatimaan etukäteen. Tähän pitää huolella valmistautua, hyvä että ollaan päästy kokeilemaan jäätä etukäteen.

Olosuhteet ovat molemmille samat – samoin kuin matsin valtavat panokset. Luttinen kertoo lähtevänsä nauttimaan pelaamisesta.

– Jää tuntuu nopealta, en tiedä, onko se siitä innostuksesta vai mistä. Luistin liikkuu tosi hyvin, Luttinen sanaili treenien päätteeksi.

Kokoonpano julkaistaan iltapäivällä

Lipunmyynti

Talviklassikkoon on vielä lippuja jäljellä, vielä ehdit mukaan kannustamaan.

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset