logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Tammikuun tasaus, part II

IFK pelaa punaisissa tänään.

Blues-IFK klo 17.00

Tammikuun tasauksen toinen osaottelu pelataan tänään Espoossa. IFK otti eilen 4–3-voiton Ville Peltosen jatkoaikamaalilla, mikä nosti Peltosen koko Liigan pistepörssin kärkeen. IFK sai perjantaiselle ottelulle mielenkiintoisen alun, kun kiekko pomppi kahdesti Blues-maaliin. Tietyllä tapaa ansaitsematon johtoasema antoi hieman väärän kuvan ottelun luonteesta, ja sinnikäs Blues tuli kahdesti tasoihin oman pään virheiden jälkeen. Lopputulos oli kuitenkin oikea, petolaumalla oli paikat ratkaista jo varsinaisella peliajalla.

– Oli kova matsi, Blues tuli juuri niin kovaa kuin uskoimmekin. Olimme kuitenkin hieman parempia, totesi IFK:n unkarilaishyökkääjä János Hári pelin jälkeen.

Tuurimaalit ovat harvinaista herkkua IFK:lle, enemmän joukkue tunnetaan siitä, että se joutuu tekemään kovan työn jokaista maalia ja jokaista ylivoimatilannetta varten. Ei tarvitse mennä kuin edelliseen reissuun Barona Areenalle, kun kotijoukkueella kävi melkoinen joulu vihellysten suhteen.

Peli on kovaa ja pienet marginaalit ratkaisevat. Tänään on odotettavissa henkien taistoa, kun samat joukkueet kohtaavat playoff-tyyliin. Bluesin alakerran pelaaminen on alkanut muistuttaa entistä enemmän JYPin mailapelaamista, hyökkäyspäässä tarvitaan hyvää liikettä pelattavaksi pääsemiseksi.

– Se on haaste meille. Jos peli oli kovaa tänään, on se entistä kovempaa Espoossa. Tarvitaan kovaa taistelua, jos aiomme hakea pisteet sieltä, Hári arvioi.

Bluesin nelosketju on ollut liekeissä IFK:ta vastaan joka kerta tällä kaudella. Yksi vierasvoiton avaimista on sen pysäyttäminen. Toinen pointti on avausmaali: sen tekijä on tänään vahvoilla.

Kokoonpano julkaistaan puolenpäivän aikaan.

Ottelun selostus

Voit kuunnella matsin Metron FM:n taajuuksilla: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz).

Tulosseuranta

Aiheeseen liittyvät muut videot

Päävalmentaja Raimo Summasen haastattelu torstailta.
Perjantain Pregame Show

Näytä kaikki uutiset