logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Tappara vastassa illalla – Ole messissä!

IFK-Tappara tänään Nordiksella klo 18.30.

Liigapelit jatkuvat tänään Nordiksella, kun IFK:n vieraaksi saapuu Tappara. Matsi on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa sijoilla seitsemän ja kahdeksan. Tappara on kolme pistettä edellä, mutta joukkue on pelannut kolme ottelua enemmän kuin IFK.

Stadilaisilla on vähintään kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin kaikilla sarjataulukossa sen yläpuolella olevilla joukkueilla ja eroa ykkösenä olevaan Lukkoon on seitsemän pistettä. IFK:n sarjasijoitus hämää siis hieman, sillä joukkueen ottelukohtainen pistekeskiarvo on sama kuin kakkosena olevalla Kärpillä.

Tappara on ollut perinteisesti kova vastustaja IFK:lle, kotona ja vieraissa. Viime kaudella joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa ja IFK voitti vain kerran. Pudotuspeleissä joukkueet kohtasivat viimeksi keväällä 2013, jolloin Tappara eteni puolivälieristä jatkoon voitoin 4-1.

IFK:lla ja Tapparalla on pitkä yhteinen historia, jonka varrelle mahtuu ikimuistoisia matseja. Tsekkaa tästä jutusta muutamat helmet vuosien varrelta.

Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Kiekko putoaa jäähän kello 18.30. Ole messissä!

Näytä kaikki uutiset