live
0-0

Tehottomuus vei pisteet

IFK-Kärpät 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)

Runkosarjan loppusuora saatiin käyntiin IFK:n osalta, kun sarjakärki Kärpät saapui Stadiin. Kärpillä oli yksi ottelu eiliseltä allaan ja tämä antoi IFK:lle sauman lähteä terävällä jalalla hakemaan tärkeitä pisteitä. Toisin kuitenkin kävi, sillä tänä iltana kentällä nähtiin kolme erää tehotonta pelailua.

IFK laukoi selvästi vieraita enemmän ja Kärppien veskarilla Tomi Karhusella riitti töitä. Kiekko ei kuitenkaan pomppinut IFK:lle, vaan lähinnä lavasta pois. Peli ratkesi vieraiden yhteen maalin, joka syntyi ensimmäisen erän viimeisillä sekunneilla ylivoimalla.

Kahdessa seuraavassa erässä ei nähty maaleja ja vaikka ylivoimaakin tarjottiin, tehottomuuden takia IFK jäi tänään nollille.

Hyökkääjä Arttu Luttinen oli pelin jälkeen ymmärrettävästi vähäsanainen, mutta rehellinen joukkueen tilanteesta.

– Huono fiilis on kyllä. Ei saatu maalin maalia tehtyä kotipelissä ja yksi päästettiin omiin. Treenasimme paljon puolustuspeliä tauon aikana ja se olikin ainoa asia joka oli kunnossa tänään. Kyllähän se on fakta, että hyökkäyksenkin tulee olla ihan erinäköistä. Sillä saralla on paljon tekemistä vieläkin, Luttinen sanoi.

– Paikkoja oli tulla tasoihin ja mennä ohikin. Ylivoimaa tarjottiin useaan otteeseen, mutta se oli todella tehotonta. On todella vaikeaa voittaa, jos ei pysty tekemään edes yhtä maalia.

Seuraavan kerran Nordiksella pelataan ensi viikolla, kun KalPa saapuu vierailulle.

Stadissa kuitenkin nähdään tällä viikolla vielä hieno taistelu, kun Olympiastadionilla pelataan lauantaina Talviklassikko.

Tämän illan otteluisäntä oli Amway.

Palkitut

Ravintolaketju Martina: Ville Husso
Ravintola Mamma Rosa: Ville Husso

Näytä kaikki uutiset