logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

”Treeneissä oli hyväntuulisia pelaajia”

IFK:n joukkueharjoitukset alkoivat maanantaina. Päävalmentaja Antti Törmänen piti näkemästään.

IFK:n joukkue kokoontui maanantaina omatoimijakson jälkeen yhteen ja aloitti aamukymmeneltä tiukkavauhtisen jääharjoituksen. Ryhmä on kesän jälkeen hyvässä kunnossa, loukkaantuneena on vain puolustaja Yohann Auvitu, joka liittynee harjoituksiin 1-2 viikon kuluttua.

– Näytti siltä, että jätkät ovat hyvässä tikissä. Treeneissä oli hyväntuulisia ja levänneen oloisia pelaajia, päävalmentaja Antti Törmänen kertoo.

– Tietyistä harjoitteista huomaa, että katkeaako joku vai ei. Tämä oli vasta ensimmäinen harjoitus, mutta jätkät näyttävät olevan hyvässä kondiksessa.

IFK aloittaa harjoituspelit jo ensi viikolla, kun joukkue kohtaa keskiviikkona Bluesin Kauniaisten jäähallissa. Flabat matsiin ovat myynnissä ja ne voit skaffata täältä. Blues-pelin jälkeen IFK hyppää seuraavan kerran kaukaloon 15.8., kun Kuopion turnauksessa vastaan asettuu isäntäjoukkue KalPa.

– Hyvä, että aletaan pelata matseja melkein saman tien. Pelitapaharjoittelu aloitetaan heti tällä viikolla ja harjoitusmatseissa totutellaan pelirytmiin. Meillä alkoi tänään tiivis jakso, jonka aikana testaillaan pelaajia, totutellaan jäällä oloon ja ajetaan uusia äijiä sisään joukkueeseen, Törmänen sanoo.

IFK pelaa kolme harjoitusottelua ennen kuin CHL-kausi lähtee käyntiin kahdella vieraspelillä. Törmänen pitää tärkeänä CHL-peleissä menestymistä.

– Yritämme saada positiivisen otteen tähän hommaan alusta lähtien.

Näytä kaikki uutiset