Varamiehinen IFK kärsi tappion Raumalla

Lukko-IFK 6-2 (3-0,1-2,2-0)

IFK:n vierasviikonloppu Länsi-Suomeen päättyi tappioon Lukkoa vastaan lauantai-iltana lukemin 6-2. Toisen erän lupaava kiri valui lopulta hukkaan kotijoukkueen rokottaessa kolmannessa erässä jälleen ylivoimalla.

Ottelun avauserää hallitsi isäntäjoukkue Lukko, joka karkasi ensimmäisen 20-minuuttisen päätteeksi jo kolmen maalin karkumatkalle. Toisessa erässä Lukko aloitti niin ikään maalinteon, mutta IFK:n kiri alkoi Nikolai Goldobinin ylivoimaosumalla. Myös seuraavasta osumasta vastasi IFK,kun koko alkukauden vahvasti pelannut Jasse Ikonen löysi syötöllään Thomas Nykoppin, joka kieputteli kiekon näyttävästi ohi Lukko-vahdin.

Päätöserään lähdettäessä IFK pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta lukuisista maalipaikoista huolimatta tulos jäi uupumaan. Kotijoukkue iski lopulta vapauttavan 5-2-osuman maalin edestä ja näin ollen loppu oli isäntien hallussa.

IFK:n viiden vierasottelun putki päättyy tiistaina Porissa, kun se saa vastaansa Ässät.