logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Viikko käyntiin Hakametsässä

Ilves-IFK klo 18.30

IFK:n kolmen ottelun viikko starttaa vierasottelulla Ilvestä vastaan Hakametsän hallissa. Joukkueiden aikaisemmat kaksi kohtaamista ovat päättyneet kotivoittoihin: Ilves voitti rankkariskaban jälkeen 2-1 ja IFK 2-0 Mika Partasen ja Ville Peltosen osumilla. IFK on äärimmäisen tasaisen sarjataulukon kuudentena, kolme pistettä perässä tuleva Ilves puolestaan yhdeksäntenä. Panosta riittää molemmille joukkueille ja odotettavissa on vauhdikas peli, kun kaksi tuoreilla jaloilla olevaa joukkuetta käy toistensa kimppuun.

Ilveksellä on allaan tappio perjantailta Jyväskylässä ja IFK:lla rankkariskabavoitto Ässistä lauantai-iltana. Jengi nousi tasoihin 6 sekuntia ennen loppua ja sillä saattoi olla ratkaiseva merkitys koko loppukauden peleille.

– Ei olla montaa kertaa noustu lopussa tasoihin ilman veskaria, se antaa uskoa tuleviinkin peleihin. Nämä ovat olleet maalin pelejä lähes koko ajan ja se on tärkeää tietää, että ihan lopussakin voi vielä nousta tasoihin ja sit vielä voittoon. Kyllä se oli iso energiaboosti, voittomaalin viimeistellyt Arttu Luttinen sanoi maanantain treenien jälkeen.

Seuraa heitä

Vaikka molempia joukkueita kiinnostaakin vain voittaminen, on huomionarvoista seurata kahden pelaajan välistä suorittamista tänään. Juuso Puustinen ja Ilveksen Michael Keränen ovat keränneet 36 pistettä ja hengittävät pisteen päässä, eilen liigan jättäneestä, Dan Sextonin piikkipaikasta. Puustisella kasassa tehot 21+15 ja Keräsellä 11+25.

Ottelun selostus

Voit kuunnella matsin Metron taajuuksilla klo 18.20 alkaen.
Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz).

Tulosseuranta

IFK:n kokoonpano

Näytä kaikki uutiset