logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Viikon ainoassa kotipelissä vastassa HPK

IFK-HPK klo 18.30.

IFK saa viikon ainoassa kotipelissään vastaansa nousukuntoisen HPK:n, joka voitti kaikki kolme viime viikon otteluansa ja tiistaina kotonaan Bluesin. Viime viikolla Kerhon jalkoihin jäi ensin KalPa ja sen jälkeen Ilves kahdesti. IFK puolestaan aloitti edellisen viikon voittamalla Ilveksen vieraissa ja pelasi sen jälkeen kahdesti Bluesin kanssa yli 60 minuuttia. Ville Peltonen ratkaisi perjantain matsin jatkoajalla, lauantaina joukkue jäi rankkariskabassa maaleitta.

Tällä viikolla joukkueella on ollut ruhtinaallisesti aikaa valmistautua matseihin.

– Maanantaina oli vähän kovempaa treeniä ja tiistaina palauteltiin ja tänään oli taas ihan hyvä jäätreeni, IFK:n nuori puolustaja Miihkali Teppo sanoi keskiviikon treenien jälkeen.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. IFK voitti Nordenskiöldinkadulla 6-0, mutta hävisi seuraavana päivänä Rinkelinmäellä 1-0. Molemmat joukkueet ovat pudotuspeliviivojen läheisyydessä ja tämä tuo matsille tarvittavaa tärkeyttä. Kuudentena sarjassa oleva IFK on kerännyt 68 pistettä ja on tällä hetkellä kuivilla kahden pisteen marginaalilla, HPK on pisteen päässä viimeisestä Villi kortti -kierroksen paikasta.

– Hyvältä näyttää toiminta tuolla jäällä, on kyllä kaverit hereillä siellä. Yritetään pelata ehjä 60-minuuttinen, Teppo suunnitteli.

Seuraa heitä

Illan ottelussa riittää poikkeuksellisen paljon seurattavaa. Maanantaina joukkueeseen liittynyt Teemu Ramstedt tekee debyyttinsä tällä kaudella. Kivimuuripuolustaja Tuukka Mäkelä edusti HPK:ta vuosikaudet ja kohtaa tänään tutun jengin. Tolppien välissä nähdään maalivahtien kaksintaistelu, kun Pikkuleijonien kultavahdit Ville Husso ja Juuse Saros kohtaavat toisensa.

IFK:n kokoonpano

IFK-HPK To 23.1.klo 18.30. Liput Lippupalvelusta.

Ovimyynti avataan klo 16.30. Tervetuloa!

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset