Viimeinen kymppi vei voiton Oulussa

Kärpät-IFK 4-2 (0-1, 1-0, 3-1)

Kauden toinen visiitti Ouluun jäi kovasta työnteosta huolimatta hukkareissuksi. IFK oli voitossa kiinni matsin viime minuuteille asti, mutta Kärppien loppurynnistys käänsi pelin isännille.

IFK johti peliä avauserän jälkeen Mika Partasen maalilla 1-0. ”Parru” sai nopean hyökkäyksen päätteeksi János Hárin poikittaissyötön takatolpalle ja pisti oman laukauksensa paluukiekon verkkoon. Kärpät tasoitti toisessa erässä, mutta päätöserän alussa Arttu Luttinen ohjasi ylivoimalla IFK:n 2-1-johtoon Jason DeSantisin syötöstä.

DeSantis oli toinen syöttäjä IFK:n avausmaalissa ja hän on kerännyt viidessä viime pelissä tehopisteet 2+2=4. Hári on myös ollut erinomaisessa vireessä, hänen saldonsa viidestä viime pelistä on 3+2=5. Teemu Ramstedt sai tililleen tällä erää ensimmäisen tehopisteensä IFK:ssa. Hänelle merkittiin kakkossyöttö IFK:n jälkimmäiseen maaliin.

IFK johti vielä seitsemän minuuttia ennen päätössummeria, mutta sitten koitti musta hetki. Joonas Kemppainen tasoitti pelin 2-2:een ja Kärpät iski voittomaalin toiseksi viimeisellä peliminuutilla.

IFK taisteli läpi ottelun hyvin, mutta lopussa pomput menivät kotijoukkueelle.

IFK:lla on edessä viikon ottelutauko. Ensi perjantaina joukkue pelaa Jyväskylässä ja lauantaina Nordikselle saapuu vierailulle SaiPa.