logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kauden viides vierasvoitto

KooKoo-IFK 1-3 (0-0, 0-1, 1-2)

Kotijoukkue pisti IFK:n koville läpi matsin, mutta lopulta IFK kuittasi Kouvolasta kauden viidennen vierasvoittonsa. Voittomaalin teki uransa ensimmäisen Liigaottelun pelannut Tomi Tuomisto, joka saapui tiistaina Kiekko-Vantaasta lainalle. Tuomisto pelasi alusta loppuun vahvan matsin Muuli Åstenin ja Panu Miehon ketjussa. Illan toinen debytantti oli IFK:n A-nuorista liigajoukkueeseen nostettu 17-vuotias Juha Jääskä. Teemu Ramstedtin ja Arttu Luttisen vierellä pelannut Jääskä selvisi hänkin tulikasteestaan erinomaisesti.

IFK oli kuskin paikalla alusta lähtien, mutta maalinteko oli kovan työn takana. Ensimmäisenä siinä onnistui toisessa erässä Juuso Salmi, jonka siniviivalta nakkaama kaaliperhonen upposi KooKoon maalin ylänurkkaan. Maali oli Salmelle ensimmäinen tällä kaudella.

Kolmannessa erässä Tuomisto ohjasi ylivoimalla Daniel Grillforsin syötön takatolpalta maaliin. KooKoo kavensi lopussa, mutta Corey Elkins ampui tyhjään maaliin loppunumerot 1-3.

Ottelun tilastot

IFK:lla on edessä todella kova viikonloppu, sillä joukkue pelaa perjantaina vieraissa JYPiä vastaan ja jatkaa saman tien Kuopioon, jossa vastaan tulee lauantaina KalPa. Matsissa jäädytetään Sami Kapasen pelinumero ja sitä juhlimassa on täysi tupa.

Molempia vieraspelejä voit väijyä Ruutu+ -palvelusta.

Näytä kaikki uutiset