logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotitappio sarjatauon alla

IFK-Pelicans (0-0, 0-2, 0-0)

IFK kohtasi Pelicansin viimeisessä matsissa ennen reilun viikon pituista maaottelutaukoa. Lähtökohta oli IFK:lle herkullinen, sillä kolmen pinnan voitolla joukkue olisi noussut Liigan sarjataulukon kärkeen. Peli ei kuitenkaan sujunut kaksisesti ja lisäksi torstain ja lauantain ottelut painoivat kotijoukkueen jaloissa.

Matsi eteni maalittomana toisen erän lopulle asti, jolloin toteutui vanha nyrkkisääntö: jos maalinteko ei maistu, vastustaja kyllä tekee paikoistaan maalin. IFK:lla oli tukku hyviä tontteja erityisesti ylivoimalla, mutta kun maalia ei syntynyt, Pelicans käytti paikkansa. Vierasjoukkue pääsi toisen erän lopussa ylivoimalle ja Juha Leimu vei Pelicansin 1-0-johtoon. Heti seuraavassa vaihdossa Pelicans sai aikaan pyörityksen IFK:n päädyssä ja Sebastian Repo iski vieraat kahden maalin johtoon.

Kolmannessa erässä IFK painosti hurjasti, mutta maalintekoyritykset olivat kuin pään hakkaamista seinään. Pelicansin maalivahti Sami Rajaniemi torjui matsissa pelinumeronsa verran, eli 35 kertaa.

Ottelun tilastot

Edessä on nyt kahdeksan päivän pituinen sarjatauko. IFK pelaa seuraavan kerran tiistaina 10.11., jolloin joukkue kohtaa vieraissa Lukon. Nordiksella pelataan seuraavan kerran perjantaina 13.11., jolloin Nordikselle saapuu vieraaksi ensimmäistä kertaa neljännesvuosisataan KooKoo. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset