logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotitappio Tapparaa vastaan

IFK-Tappara 3-5 (0-1, 1-1, 2-3)

Nordiksella nähtiin torstai-iltana erittäin vauhdikas ja tasokas kiekkomatsi, joka tällä kertaa päättyi vierasvoittoon. IFK kiri kolmannen erän alussa Tapparan johdon kiinni, mutta kotijoukkueen 2-2-tasoitusmaalia seurasi musta minuutti, jonka aikana vieraat pääsivät jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Ensimmäinen erä oli loistavaa jääkiekkoa ja yksi parhaimmista Nordiksella tällä kaudella nähdyistä 20-minuuttisista. IFK piti peliotetta vahvasti alussa, mutta maalinteko ei hyvistä paikoista huolimatta onnistunut. Tappara sen sijaan iski käytännössä ensimmäisestä paikastaan maalin seitsemän minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä Tappara meni kahden maalin johtoon, mutta erän puolivälin jälkeen Arttu Luttinen toi IFK:n takaisin peliin 1-2-maalillaan. Toisen erän alussa Joonas Rask tasoitti, mutta Tappara iski nopeasti kaksi maalia ja meni menojaan. IFK:n kolmannen maalin teki kolme minuuttia ennen loppua Mika Partanen.

Ottelun tilastot

IFK pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun joukkue kohtaa vieraissa KalPan. Nordiksella pelataan seuraavan kerran ensi viikon perjantaina, kun Kärpät saapuu visiitille. Liput matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset