BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle murskavoitto Hämptonissa

HPK-IFK 0-5 (0-1, 0-3, 0-1)

IFK pisti pystyyn melkoisen show'n Hämeenlinnan lauantai-illassa. Erittäin terävästi pelannut vierasjoukkue oli läpi matsin joka osa-alueella pari askelta isäntiä edellä ja tulitti taululle tukevat johtolukemat.

Maalitilin avasi ekassa erässä Jasse Ikonen, joka ohjasi Daniel Grillforsin laukauksen maaliin. Avauserässä ei nähty hyvistä tilanteista huolimatta lisämaaleja, mutta toisen erän alussa IFK pääsi kunnolla vauhtiin. Mika Partanen, Thomas Nykopp ja Yohann Auvitu veivät kahdessa ja puolessa minuutissa IFK:n 4-0-johtoon, eikä Kerho siitä enää toipunut.

Kolmannessa erässä IFK puolusti kärsivällisesti ja Nykopp kävi napauttamassa loppunumeroiksi 0-5. Maalivahti Ville Hussolle nollapeli oli kauden ensimmäinen ja se tuli 27 torjunnalla.

Nykoppin saldo oli 2+2=4 ja Grillforsin 0+3. Auvitun ja Ikosen tehot olivat 1+1.

Matsin tilastot

IFK:lla on jäljellä yksi matsi ennen reilun viikon maaottelutaukoa. Joukkue kohtaa heti sunnuntaina Nordiksella Pelicansin. Matsi alkaa kello 16.00. Hyödynnä etuhintaiset perhelippupaketit.

Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.