logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle niukka kotivoitto

IFK-HPK 2-1 (1-1, 1-0, 0-0)

IFK nappasi perjantai-iltana kauden kolmannen voittonsa HPK:sta ja samalla 11. kotivoittonsa. Kevin Lankinen pelasi erinomaisen matsin IFK:n maalilla ja torjui 22 laukausta. IFK:n maalintekijät olivat Miro Saarelainen ja Tomas Zaborsky.

Avauserä oli tunnusteleva IFK ollessa kuskin paikalla. Saarelainen ampui hienon syöttelyn päätteeksi one-timerilla IFK:n 1-0-johtoon reilun vartin pelin jälkeen, mutta ajassa 18.31 HPK tasoitti matsin, kun Otto Paajanen pääsi sutimaan takatolpalta kiekon maaliin.

Toisen erän puolivälissä IFK:lle tuli jäähysuma, mutta alivoimista huolimatta vain kotijoukkue onnistui maalinteossa. Tomas Zaborsky veti hurjan tsemppivaihdon, jonka päätteeksi hän pyörähti maalille ja ujutti kiekon byyriin ajassa 34.55. Taistelu alivoimalla ja Zaborskyn maali sytyttivät Nordiksen yleisön ja matsin loppuun asti päästiin nauttimaan hienosta perjantai-illan fiiliksestä.

Kolmannessa erässä IFK pelasi johtoasemassa kontrolloidusti ja hoiti tyylillä pisteet himaan. IFK vahvisti asemaansa sarjataulukon kärjessä. Eroa kakkosena olevaan Kärppiin on kuusi pinnaa.

Ottelun tilastot.

Seuraavan kerran IFK pelaa jo lauantaina, kun joukkue kohtaa vieraissa Kärpät. Matsi alkaa kello 17.00 ja voit väijyä sitä Ruutu-palvelusta tai kuunnella selostuksen Radio cityn taajuudella. Kun tilaat Ruutu-palvelun tästä linkistä, tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

Nordiksella pelataan seuraavan kerran ensi torstaina, jolloin vieraaksi saapuu TPS. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset