HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle rökäletappio Oulussa

Kärpät-IFK 8-2 (1-0, 4-0, 3-2)

IFK:n vieraspelimatkasta ei jäänyt paljon muisteltavaa. Matsin ensi minuutit vajaamiehisenä otteluun lähtenyt IFK haastoi tasaisesti kotijoukkueen, mutta siitä eteenpäin Kärpät piti kontrollin omissa näpeissään. Avauserän jälkeen oululaiset johtivat maalilla, mutta heti toisen erän alusta lähtien IFK:n maaliverkko alkoi heilua tasaiseen tahtiin. Heti matsin puolivälin jälkeen peli oli jo 5-0.

Kolmannessa erässä IFK teki kaksi maalia ja kavensi Kärppien etumatka neljään maaliin, mutta kunnon takaa-ajoa ei syntynyt.

IFK:n loukkaantumistilanne synkkeni entisestään, kun laitahyökkääjä Henri Tamminen joutui jättämään pelin kesken. Matsiin IFK lähti loukkaantumisten ja sairastumisten takia 11 hyökkääjällä.

Seuraavan kerran IFK hyppää kaukaloon torstaina, kun Nordikselle saapuu vieraaksi TPS. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.