BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle täpärä tappio joulupelissä

IFK-Lukko 1-2 vl. (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1)

Nordiksella nähtiin torstaina tasainen matsi, jonka voittomaalikilpailussa Lukko oli maalin verran tarkempi. IFK:lla oli jatkoajalla puolenkymmentä tuhannen taalan paikkaa, mutta kiekko pysyi kuin ihmeen kautta maaliviivan väärällä puolella.

IFK oli selvästi tiistaita paremmalla jalalla liikkeellä ja hallitsi tapahtumia matsin ensimmäisen puoliskon ajan. Avauserässä molemmilla oli paikkansa, mutta vain IFK onnistui maalinteossa. Varttitunnin pelin jälkeen Tommi Taimi ampui jäännuoliaisen siniviivalta, joka upposi alanurkkaan ja peli oli 1-0.

Toisen erän ensimmäisen puoliskon ajan IFK painosti kovaa, mutta muutamasta huippumestasta huolimatta lisämaaleja ei syntynyt. Ja kun niitä ei syntynyt, Lukko hiipi tasoihin. Ville Vahalahti unohtui yksin maalin eteen ja ajassa 34.58 peli oli tasan.

Kolmannessa erässä ote oli tukevasti Lukolla, mutta Ville Husso venyi useisiin huipputorjuntoihin ja ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikisassa. Siinä ainoa onnistuja oli Lukon Aaron Gagnon. IFK:lta yrittivät Juuso Puustinen, Mika Partanen ja Corey Elkins, joka kilautti kiekon tolppaan.

Ottelun tilastot

Illan otteluisäntä oli joulupukki.

IFK pelaa vielä yhden matsin ennen joulutaukoa, kun joukkue kohtaa perjantaina vieraissa Ilveksen. Kotona pelataan seuraavan kerran vasta 6.1.2016, jolloin Nordikselle saapuu vieraaksi Sport. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset