BREVININ MATSIRAPORTTI: Syyskausi päättyi vierastappioon

Ilves-IFK 4-3 (0-1, 3-0, 1-2)

IFK ei onnistunut katkaisemaan parin matsin pituista tappioputkea Tampereella. Syyskauden viimeisessä ottelussa Ilves oli loppua lukuun ottamatta potkun edellä ja vei pisteet 4-3-kotivoitolla. Ilves katkaisi samalla kuuden matsin tappioputkensa.

IFK oli avauserässä terävänä. Ilves painosti, mutta IFK kävi ylivoimalla napauttamassa erän ainoan maalin. Teemu Ramstedt ampui tarkan rannelaukauksen tolpan juureen ajassa 13.58. Syöttöpisteet merkittiin Tommi Taimille ja Tomas Zaborskylle.

Toisessa erässä kotijoukkue laittoi uuden vaihteen silmään ja IFK:n tämän viikon otteluruuhka alkoi näkyä. Matsi oli stadilaisille kolmas neljän päivän sisään ja saldoksi peleistä tuli vain yksi sarjapiste. Tehtyjä maaleja IFK:lle kertyi yhteensä viisi. Ilves teki toisen erän puolivälin jälkeen kolme maalia, joista keskimmäisen ylivoimalla.

Päätöserän alussa kotijoukkue meni jo kolmen maalin johtoon, mutta sitten IFK sai jälleen pelistä otteen ja iski ylivoimalla 45 minuutin kohdalla. Ramstedt antoi poikittaissyötön ja Taimi lämäsi kiekon verkkoon. Toinen syöttö merkittiin Zaborskylle. Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Mika Partanen kaadettiin maalintekotilanteessa ja siitä tuomitusta rankkarista "Jauho" teki upean maalin. Viimeisen viiden minuutin aikana IFK painosti hurjasti ja sai luotua muutamia erinomaisia maalipaikkoja. Parhaat mestat olivat Partasella ja Jasse Ikosella, mutta kun maaleja ei nähty, Ilves kuittasi pinnat.

Ottelun tilastot

IFK jää nyt joulutauolle. Seuraavan kerran pelataan tapaninpäivänä, jolloin joukkue kohtaa vieraissa Vaasan Sportin. Himassa pelataan 6.1., jolloin vaasalaiset saapuvat visiitille Nordikselle.

Näytä kaikki uutiset