logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

Elkins ratkaisi lauantai-illan trillerin

IFK-HPK 3-2 ja. (2-0, 0-1, 0-1, 1-0)

Terävä avauserä, vankka puolustaminen vaikeilla hetkillä ja Corey Elkinsin upea jatkoaikamaali takasivat IFK:lle kaksi sarjapistettä lauantai-illan kotipelissä HPK:ta vastaan. IFK:n kolmen kotipelin viikko oli yhtä pistettä vaille täydellinen, sillä joukkue voitti tiistaina CHL-matsissa HC Davosin ja torstaina TPS:n.

IFK lähti matsiin yhtä vahvasti kuin torstaina TPS:aa vastaan ja siirtyi jo alkuminuuteilla johtoon. Miro Saarelainen sai kiekon maalin edessä lapaansa ja nakkasi kiekon rystyltä byyriin. 15 minuutin pelin jälkeen IFK iski taas. Mika Partanen antoi ylivoimalla loistavan poikittaissyötön Juuso Puustiselle, joka tulitti kiekon suoraan syötöstä yläpesään.

HPK pääsi paremmin peliin mukaan toisessa erässä, kun IFK:n ote hieman hellitti. Patrick Holland kavensi ajassa 31.17 ja IFK:n veskari Kevin Lankinen joutui venymään muutamaan parastipelastukseen.

Matsi näytti kolmannessa erässä ratkeavan IFK:n hyväksi, mutta HPK pääsi tasoittamaan reilut kuusi minuuttia ennen erän päätöstä. Viimeiset kaksi minuuttia IFK pääsi myllyttämään ylivoimaa, mutta kun maalia ei syntynyt, nähtiin Nordiksella kauden ensimmäinen jatkoaika. Sitä ei ehtinyt kulua kuin vajaa minuutti, kun Elkins iski voittomaalin. Hän karkasi Joonas Järvisen syötöstä läpiajoon, nosti rystyllä kiekon ylänurkkaan ja Nordiksen yli 7000 katsojan yleisö repesi riemuun.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran IFK pelaa kotona ensi torstaina, jolloin vastaan tulee Ässät. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset