logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK hemmotteli Nordiksen ennätysyleisöä – voittoputki jatkuu

IFK-SaiPa 2-1 (0-0, 1-0, 1-1)

IFK ja SaiPa järjestivät upean illan lähes täyden Nordiksen yleisölle. Matsissa oli vauhtia, sopivan kuumaa kamppailua ja hurja intensiteetti. IFK:n voittomaalin teki kolmannessa erässä Juuso Puustinen ja Kevin Lankinen pelasi loistavan ottelun kotijoukkueen maalilla. Ottelun yleisömäärä oli IFK:n kauden ennätys 7843.

Avauserä oli yksi IFK:n kauden parhaimmista, vaikka maalit jäivätkin tekemättä. IFK:n ja SaiPan ottelut ovat lähes järjestään tiukkoja yhden maalin pelejä, eikä tämäkään ollut poikkeus. Hyvistä paikoista huolimatta toiseen erään lähdettiin maalittomasta tasatilanteesta.

Toisessa erässä kova vauhti jatkui, mutta SaiPa pääsi paremmin mukaan peliin. IFK teki kuitenkin matsin avausmaalin, kun Thomas Nykopp ujutti kiekon läheltä verkkoon. Kolmas erä oli taas IFK:n, mutta SaiPa pääsi tasoittamaan ajassa 48.20. Hätä ei ollut tämän näköinen, sillä Puustinen ohjasi lähietäisyydeltä voittomaalin vain 48 sekuntia myöhemmin. Lopussa SaiPa painosti lujasti, mutta IFK:n puolustus ja Lankinen kestivät paineen.

Ottelun tilastot

IFK:n voittoputki on nyt viiden ottelun mittainen.

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Kevin Lankinen
Ravintola Vespa: Juuso Puustinen

IFK pelaa seuraavan kerran jo lauantaina, kun joukkue matkaa Espooseen Bluesin vieraaksi. Ottelua voit seurata ruutu.fi-palvelusta tai voit kuunnella radioselostusta Radio Cityn taajuudella 99,4.

Nordiksella pelataan seuraavan kerran maanantaina, kun IFK:n vieraaksi saapuu Lukko. Luvassa siis jälleen huippumatsi, johon voit ostaa flabat Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset