logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK ison haasteen edessä – vieraspeliputki alkaa

TPS-IFK tänään Suomen Turussa kello 18.30. Katso IFK:n kokoonpano.

Tänään alkaa IFK:n viiden ottelun vieraspeliputki ja edessä on heti iso savotta. Vastustaja on nimittäin TPS, jota veikattiin lähes kaikissa etukäteisarvioissa yhdeksi sarjan kärkijoukkueista. Voittoputkia ei ole vielä nähty, mutta kaiken nähneiden veteraanipelaajien johtama TPS ei ole jättänyt sitä epäselväksi, että hyvänä päivänä joukkue on yksi sarjan parhaista.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran ja tuolloin IFK voitti Nordiksella lukemin 4-2. Voittomaalin syyskuun lopussa pelatussa matsissa teki Henri Tamminen. TPS:n molemmat byyrit teki Tomi Kallio.

IFK saa tänään takaisin kokoonpanoon puolustaja Yohann Auvitun, joka pelaa tutulla paikallaan Daniel Grillforsin pakkiparina. Thomas Nykopp siirtyy Tomas Zaborskyn ja Miro Saarelaisen sentteriksi ja Teemu Ramstedt pelaa Micke Åstenin ja Jasse Ikosen keskellä. Maalilla pelaa Ville Husso.

Loukkaantuneet tai sairastuneet pelaajat ovat: Matt Generous, Tommi Taimi, Matti Lamberg, Roope Hintz, Joonas Rask. Pidempään sivussa ovat Lamberg ja Hintz, muiden tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.

Matsia voit seurata Nelonen Pro 2 -kanavalta ja Ruutu+ -palvelusta. Osta Ruutu+ -kausikortti tästä osoitteesta ja tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

Voit myös kuunnella matsin radioselostuksen Cityn taajuudella 99,4.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 80 Thomas Nykopp – 12 Miro Saarelainen
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins (A) – 71 Juuso Puustinen (C)
45 Muuli – 46 Teemu Ramstedt – 28 Jasse Ikonen
38 Panu Mieho – 62 Robert Leino – 27 Henri Tamminen

Puolustajat

18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors (A)
36 Joonas Järvinen – 43 Miihkali Teppo
56 Lauri Taipalus – 6 Eemeli Heikkinen
47 Juuso Salmi

Näytä kaikki uutiset