live
0-0

IFK jäi pisteittä Kuopiossa

KalPa-IFK 3-2 (2-0, 0-0, 1-0)

Matsin alku ei luvannut IFK:lle hyvää Niiralan montussa, mutta pelin vanhetessa joukkue ryhdistäytyi ja aloitti päätöserässä hurjan takaa-ajon. Aika loppui kuitenkin tällä kertaa kesken ja KalPa nappasi niukan kotivoiton. IFK:n kohtaamiset KalPan kanssa menivät tällä kaudella voitoin 2-2. Molemmat voittivat kerran kotonaan ja kerran vieraissa.

KalPa oli matsin alussa liikkeellä todella liukkaalla jalalla ja siirtyi nopeasti 2-0-johtoon. Avauserä meni KalPan tahdissa, mutta toisessa erässä IFK sai juonen päästä kiinni ja hallitsi peliä. Parhaat maalipaikat tulivat toisessa erässä Nikolai Goldobinille ja Tomas Zaborskylle, mutta maaliin asti kiekkoa ei saatu.

Kolmannen erän alussa IFK-kasvatti Janne Keränen vei KalPan 3-0-johtoon ja kotijoukkue näytti menevän menojaan, mutta IFK syttyi vielä taistelemaan. Matt Generous avasi stadilaisten maalitilin ajassa 46.19, ensimmäisessä ottelussaan IFK:n riveissä. Loistavan esityön Generousin hienoon maaliin teki Matti Kuparinen. 51 peliminuutin jälkeen IFK rokotti KalPaa kiekonmenetyksestä. Mika Partanen ja Arttu Luttinen pelasivat Teemu Ramstedtille paikan ja sentteri upotti kiekon varmasti yläpesään. Matsin viimeiset minuutit IFK painosti hurjasti, mutta KalPa kesti rynnistyksen ja nappasi kolme sarjapistettä.

IFK pelaa seuraavan kerran perjantaina, kun joukkue matkustaa Raumalle Lukon vieraaksi. Nordiksella pelataan ensi viikon tiistaina, jolloin vastaan tulee sarjan kärkijoukkue Kärpät. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.