logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK kohtaa huomenna kotimatsissa SaiPan

Tällä viikolla pelataan kaksi kotimatsia.

Viimeinen viikko ennen joulubreikkiä jyrähtää käyntiin ja IFK:lla on edessä kolmen matsin savotta. Tiistaina joukkue kohtaa himassa SaiPan ja torstaina Lukon. Perjantaina on edessä vierasmatsi Tampereella, jonka jälkeen alkaa reilun viikon pituinen joulutauko.

IFK ja SaiPa kohtaavat tiistaina kolmannen kerran tällä kaudella. Syyskuun puolivälissä SaiPa voitti kotipelinsä 4-1 ja marraskuussa IFK maksoi Nordiksella kalavelat 4-3-voitolla. Jälkimmäisen matsin kalkkiviivoilla kaukalossa oli pientä hässäkänpoikastakin, joten tunnelatausta lienee ilmassa.

Lippuja IFK-SaiPa-matsiin voit ostaa tästä linkistä.

Torstaina Nordikselle saapuu Lukko, jonka IFK on voittanut kaksi kertaa tällä kaudella. Kotiavauksessa syyskuun puolivälissä IFK nappasi kaksi pinnaa voittomaalikilpailun jälkeen ja kolme viikkoa sitten IFK kävi hakemassa täyden pistepotin Raumalta numeroin 3-1. Torstain ottelu on siirretty tähän ajankohtaan ja oli alun perin merkitty pelattavaksi keskiviikkona 2.12. Jos olit ehtinyt ostaa pääsylipun 2.12. otteluun, pääset tämän torstain matsiin sisään samalla pääsylipulla.

Lippuja IFK-Lukko-matsiin voit ostaa tästä linkistä.

Muista myös HIFK Shopin lahjavinkit!

Näytä kaikki uutiset