IFK kohtaa Ilveksen – Zaborsky ja Ramstedt samassa ketjussa

Ilves-IFK tänään kello 18.30.

IFK:n ykkösketju on samassa koostumuksessa kuin viime kevään pudotuspeleissä, kun joukkue matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Matsi on molemmille joukkueille viimeinen ennen joulutaukoa. Tomas Zaborsky siirtyy Teemu Ramstedtin ketjuun, jossa toisella laidalla pelaa Joonas Rask.

Myös Corey Elkinsin ketju on alkukauden miehityksessä, kun laidoilla pelaavat Juuso Puustinen ja Mika Partanen. IFK:n loukkaantumistilanne on hellittänyt merkittävästi ja hyökkäyksessä on käytössä melkein koko arsenaali. Eilen kokoonpanoon palannut Thomas Nykopp on tänään huilivuorossa ja Roope Hintz on nuorten MM-leirillä. Loukkaantumisten takia sivussa ovat puolustajat Joonas Järvinen ja Juuso Salmi sekä hyökkääjät Matti Lamberg ja Henri Tamminen.

IFK:lla on alla kaksi peräkkäistä tappiota, sillä SaiPa voitti tiistaina Nordiksella ja Lukko eilen voittomaalikilpailun jälkeen.

Illan matsia voit väijyä Ruutu-palvelusta tai kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. Jos tilaat Ruutu-palvelun tästä linkistä, tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
34 Ville Husso (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
45 Micke Åsten – 72 Siim Liivik – 28 Jasse Ikonen
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
39 Arttu Luttinen (C) – 62 Robert Leino – 40 Tomi Tuomisto

Puolustajat

43 Miihkali Teppo – 33 Tommi Taimi
56 Lauri Taipalus – 2 Matt Generous
18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors (A)
6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset