IFK tänään Ilveksen vieraana – Ramstedtilla juhlamatsi

Ilves-IFK tänään Hakametsässä kello 17.00.

IFK joutuu lähtemään hieman siipirikkoisena vierasotteluun Ilvestä vastaan. Edellismatsin kokoonpanosta ovat poissa lievien loukkaantumisten takia puolustaja Matt Generous ja hyökkääjä Micke Åsten. Ykkösketjussa Tomas Zaborskyn ja Teemu Ramstedtin vierellä paikan ottaa Miro Saarelainen. IFK:n maalilla pelaa Ville Husso.

Teemu Ramstedt pelaa tänään uransa 400. Liigaottelun.

Tällä vuosikymmenellä Ilves ja IFK ovat pelanneet vastakkain Hakametsässä kymmenen kertaa ja IFK on ottanut neljä vierasvoittoa.

Joukkueet kohtasivat viime keväänä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jolloin IFK eteni jatkoon voitoin 2-0. Jälkimmäinen, jatkopaikan ratkaissut ottelu oli kestoltaan Liigahistorian pisin. Mika Partanen ampui IFK:n voittomaalin ajassa 134.14. Partanen on tänäänkin IFK:n kokoonpanossa ja pelaa Corey Elkinsin ja Juuso Puustisen vierellä.

Loukkaantumisten takia hyökkääjistä sivussa ovat Åsten, Joonas Rask, Matti Lamberg sekä Roope Hintz ja puolustajista Generous ja Tommi Taimi. Pitkäaikaisista loukkaantumisista kärsivät tämän hetken arvion mukaan Lamberg ja Hintz, muiden tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan.

Ottelua voit väijyä Ruutu.fi-palvelusta. Ostamalla Ruudun kausikortin tuet samalla IFK:n junioritoimintaa. Lue lisää täältä.

Tulosseuranta

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 46 Teemu Ramstedt – 12 Miro Saarelainen
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
39 Arttu Luttinen (C) – 80 Thomas Nykopp – 28 Jasse Ikonen
38 Panu Mieho – 62 Robert Leino – 27 Henri Tamminen

Puolustajat

18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors
36 Joonas Järvinen – 43 Miihkali Teppo
56 Lauri Taipalus – 6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset