logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK vieraili Meilahden ala-asteella – tsekkaa kuvat ja video

IFK:n kouluvierailukiertueella oli tällä kertaa vuorossa Meilahden ala-aste. Koulun viidennen ja kuudennen luokan oppilaat pääsivät tapaamaan IFK:n pelaajia, rap-artisti Signmarkia ja äänitaiteilija Rudi Rokia. Pelaajat keskustelivat yhdessä oppilaiden kanssa muun muassa siitä, minkälaista on olla osa joukkuetta tai ryhmää, ja miten jokaisen panos yhteistyössä on tärkeää. Signmark ja Rudi Rokkertoivat omat tarinansa rohkeudesta, asenteesta, unelmista ja siitä, miten tärkeää on muistaa pitää itsestään huolta.

Ohjelmassa oli myös erilaisia rastitehtäviä, joissa kukin ryhmä pääsi testaamaan ryhmätyöskentelytaitojaan. IFK:n pelaajista rastinvetäjinä toimivat Jasse Ikonen, Juuso Puustinen, Thomas Nykopp ja Matti Lamberg. Rasteilla nähtiin mm. skeittilautaviestiä ja sokkokävelyä.

Thomas Nykopp muisti omaa entistä ala-astettaan hienolla eleellä, ja lahjoitti koululle pelipaitansa.

– Tälle etsitään joku hyvä paikka. Varmaankin pääsee kirjaston seinälle, sanoi "Nypsin" entinen opettaja Pertti Vainikainen.

Yhdessä vietetyn iltapäivän päätteeksi koululaiset saivat kotitehtäväkseen koota yhteen ohjeet hyvään päivään ja hyvään fiilikseen. Valmiin kotitehtävän vastaanottaa joukkueen kapteeni Toni Söderholm.

Päivän päätteeksi IFK:n yhteistyökumppani Fazer tarjosi koululaisille Reissumies-välipalaleivät.

Tsekkaa alta videokooste.

Näytä kaikki uutiset