HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Brevinin matsiraportti: IFK:lle kauden ensimmäinen kotitappio

IFK-JYP 1-4 (0-0, 0-3, 1-1)

Keskiviikkona raskaalta CHL-vieraspelimatkalta kotiutunut IFK ei ollut parhaimmillaan isännöidessään JYPiä. Torstai-ilta Nordiksella sujui vaisusti ja sarjapisteet matkasivat linkulla Keski-Suomeen. IFK:lla oli ottelussa paljon maalipaikkoja, mutta niitä tuhlailtiin kuin liukuhihnalta.

Avauserässä IFK jopa snadisti hallitsi tapahtumia, mutta toisessa erässä tuli osittain väsymyksenkin aiheuttama notkahdus. JYP takoi matsin puolivälin jälkeen taululle kahdeksassa minuutissa 0-3-lukemat. Päätöserässä vierasjoukkue puolusti kurinalaisesti ja IFK:n maalinteko-ongelmat jatkuivat. JYP-veskarin nollapelin pilasi seitsemän ja puoli minuuttia ennen loppua Yohann Auvitu. IFK painosti maalin jälkeen vahvasti, mutta JYP kesti paineen ja pääsi lopussa tekemään tyhjään rysään loppunumerot 1-4.

Matsin tilastot

Illan otteluisäntänä oli Amway. Brewer’s Streetillä järjestettiin ennen matsia naisille suunnattua ohjelmaa. Pete Parkkonen veti lyhyen keikan Brewerilla ja paikalla olivat myös SUHOn hierojat.

IFK:n ensi tiistain kotipelissä Nordiksella on Street Food -tapahtuma, jossa pääset maistelemaan erilaisia katuruokia.

Seuraavan kerran IFK pelaa lauantaina, jolloin vieraspelissä on vastassa Ilves. Joukkueet jatkavat tiistaina siitä, mihin lauantaina jäävät, sillä Ilves saapuu Nordikselle vastavierailulle jo alkuviikolla. Lippuja tiistaina Nordiksella pelattavaan otteluun voit ostaa Lippupalvelusta.