logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

IFK:lle pisteet Nordiksella – Katso maalikooste!

IFK-KalPa 2-1 (1-0, 1-0, 0-1)

Perjantai-ilta oli hieno yhteisöllisyyden näyte IFK-perheeltä. Julkinen liikenne oli pysähdyksissä, mutta vaikeuksista huolimatta lähes 6000 kannattajaa saapui Nordikselle. Osa autolla, jotkut IFK:n ja Kovasen järjestämillä bussikuljetuksilla, jotkut kävellen. Jonkun nähtiin polkevan vesisateessa jopolla matsiin IFK:n pelipaita päällä. Palkinnoksi IFK ja KalPa tarjosivat katsojille kovavauhtisen matsin, jonka päätteeksi musa soi kotijoukkueen pukukopissa.

KalPa pelasi odotetulla tavalla ja piti paljon kiekkoa, mutta IFK oli kärsivällinen ja iski harvoista paikoistaan. Corey Elkins teki ylivoimalla avauserän lopussa 1-0-maalin ja toisessa erässä Micke Åsten vei IFK:n kahden maalin johtoon. ”Muulin” maalin toinen syöttäjä oli Panu Mieho, joka pelasi perjantaina uransa ensimmäisen Liigaottelun. Tehopisteen lisäksi Mieho pelasi hyvän matsin.

Ville Husso oli IFK:n maalilla timanttia ja torjui varmasti yhtä vaille kaikki KalPan laukaukset. Vierasjoukkueen ainoan maalin teki IFK-kasvatti Janne Keränen.

Ottelun tilastot

Ensi viikolla IFK pelaa kolme kotiottelua. Tiistaina on edessä CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ensimmäinen osaottelu hallitsevaa Sveitsin mestaria HC Davosia vastaan. Torstaina vieraaksi tulee TPS ja lauantaina IFK kohtaa HPK:n.

Näytä kaikki uutiset