IFK:lle upea voitto huippumatsissa

Kärpät-IFK 2-3 ja. (0-1, 2-1, 0-0, 0-1)

IFK lähti erittäin hyvällä jalalla taistelemaan pisteistä Kärppiä vastaan. Raksilan hallissa nähtiin erittäin hyvätasoinen matsi, joka oli varmasti yksi koko Liigakauden parhaista.

Avauserässä IFK oli terävästi liikkeellä ja iski nopeasti johtomaalin. Juuso Puustinen aiheutti kiekonriiston keskialueella ja karkasi Mika Partasen kanssa kahdestaan läpi ja numero 21 neppasi kiekon maaliin.

Toisessa erässä IFK:n hyvä ote jatkui ja Puustinen pääsi läpiajosta laukomaan IFK:n kahden maalin johtoon. Kärpät sai maalin jälkeen ryhtiä peliinsä ja tasoitti alle minuutissa matsin 2-2:een.

Kolmannessa erässä molemmilla joukkueilla oli hetkensä, mutta kun maaleja ei nähty, ratkaisu nähtiin jatkoajalla. IFK pääsi jo ensimmäisellä minuutilla 2-1-ylivoimahyökkäykseen. Teemu Ramstedt heitti Joonas Raskille lättysyötön ja Rask veti tulisen lämärin suoraan syötöstä alanurkkaan: 2-3.

Seuraavan kerran IFK on kaukalossa tiistaina, jolloin vastaan tulee Sveitsin mestarijoukkue HC Davos. Nordiksella pelataan seuraavan kerran torstaina, jolloin vastaan tulee JYP.