HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

IFK:lle vakuuttava voitto Tampere Cupissa

Ilves-IFK 2-6 (1-1, 1-2, 0-3)

IFK voitti Hakametsän jäähallissa perjantaina ja lauantaina pelatun Decens Tampere Cupin erittäin vakuuttavan tyyliin. Perjantaina joukkue kaatoi TPS:n 4-0 ja lauantain finaalissa IFK nitisti Ilveksen erittäin jämäkän esityksen jälkeen 6-2. IFK:n esitysten arvoa nostaa se, että joukkue ei ollut liikkeellä läheskään parhaalla miehistöllään. Hyökkääjiä oli sivussa kentällinen ja perjantaina kokoonpanosta olivat sivussa puolustajat Daniel Grillfors ja Lauri Taipalus.

Ilves-matsi alkoi tasaisesti ja kotijoukkue oli matsin puoleenväliin asti kuskin paikalla. Ilves meni 1-0- ja 2-1-johtoon, mutta Jasse Ikonen tasoitti molemmilla kerroilla muutaman minuutin sisällä. Toisen erän viimeisellä minuutilla Yohann Auvitu vei IFK:n 3-2-johtoon ja sen jälkeen stadilaisjoukkue meni menojaan.

Heti päätöserän alussa Corey Elkins pääsi yksin läpi ja vei IFK:n kahden maalin etumatkalle. Reilut kaksi minuuttia myöhemmin Grillfors napautti lämärin yläpesään (2-5) ja kuusi minuuttia ennen loppua Elkins teki illan toisensa ja loppunumerot 6-2.

IFK pelaa seuraavan kerran tiistaina, kun harjoitusmatsissa Kirkkonummella vastassa on Blues.

CHL:n lohkovaiheen ottelut alkavat ensi viikon perjantaina, kun IFK kohtaa kotiottelussa sveitsiläisen suurseuran SC Bernin. Lisätietoa matsista löydät täältä ja lippuja voit ostaa Lippupalvelusta.

Muista myös, että IFK:n Ravintolapäivän ständin löydät sunnuntaina 16.8. Koffin puistosta.