Lauantain trillerissä IFK:n vieraana JYP

IFK-JYP lauantaina Nordiksella kello 17.00.

Viikon toisessa kotipelissä IFK kohtaa JYPin, joka on sarjataulukossa sijalla neljä. Joukkueet kohtaavat neljättä kertaa tällä kaudella ja IFK yrittää kairata kolmatta voittoaan JYPistä. Jyväskyläläiset voittivat kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen lokakuun puolivälissä, mutta IFK kuittasi kaksi seuraavaa: ensin kotona marraskuun lopussa 4-1 ja sitten heti joulun jälkeen vieraissa 5-4 voittomaalikisan jälkeen.

IFK on ollut viime peleissä pahemman kerran siipirikkoinen. Torstain Blues-matsista oli sivussa loukkaantumisten ja sairastumisten takia kymmenen pelaajaa. Viimeisimmät sairaslistalle siirtyneet ovat tiistaina loukkaantunut Yohann Auvitu ja viikon aikana sairastuneet Juuso Puustinen, Mika Partanen ja Arttu Luttinen.

Kauden aiemmissa keskinäisissä peleissä parhaat pistemiehet ovat olleet Tomas Zaborsky (2+3=5), Joonas Rask (2+2=4) ja Lauri Taipalus (1+3=4). Rask teki lisäksi ratkaisumaalin joulukuun matsin voittomaalikilpailussa. JYPissä tehot ovat jakautuneet tasaisesti ja vain Henri Kanninen on tehnyt kaksi maalia IFK:ta vastaan. Markus Poukkula on kerännyt tehot 0+3.

Ottelu alkaa lauantaina kello 17.00. Lippuja voit skaffata Lippupalvelusta. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 15.00.

IFK:n kokoonpano julkistetaan lauantaina noin kello 13.

Matsissa on jälleen oheistapahtumia. A-aulassa on Tallinkin laukaisupiste ja Brewer's Streetillä on Casino Sports Barin järjestämä pöytälätkäturnaus. Nordiksen ovet aukeavat kello 16.00.

Näytä kaikki uutiset