logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

Nyt pelataan Playoff-paikoista – Runkosarjan loppukiri alkaa

Viisi kotipeliä jäljellä - tiistaina vieraaksi Kärpät.

Runkosarjan loppuhuipennuksesta näyttää tulevan tuolileikki. Sijoilla 2-7 on viiden pisteen sisällä kuusi joukkuetta, jotka taistelevat suorasta pääsystä puolivälieriin. IFK on tällä hetkellä sijalla kolme, pinnan perässä kakkosena olevaa KalPaa, mutta vain neljä pistettä seitsemäntenä olevaa Bluesia edellä. Kahdeksantena oleva SaiPakin on vain seitsemän pisteen päässä.

Kärpillä on sen verran hajurakoa muihin, että joukkue ei todennäköisesti joudu enää asemistaan taistelemaan, mutta muuten oikeastaan kaikki on auki. Sarjataulukon yläpää on tuskin koskaan ollut näin tiivis ja pelillisesti tasainen.

IFK:lla on jäljellä kymmenen matsia runkosarjassa. Näistä viisi pelataan Nordiksella ja seuraavan kerran Stadin kiekkopyhätössä pelataan tiistaina, jolloin IFK:n vieraaksi saapuu Kärpät. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta. Matsiin on myynnissä perhelippupaketteja, lisätietoa niistä löydät täältä.

Tammikuu oli joukkueelle synkkä, mutta IFK näytti perjantaina saaneen peliä raiteilleen, sillä Lukko kaatui Raumalla tyylipuhtaasti 4-0. IFK puolusti omaa maaliaan erittäin kovalla asenteella ja oli tehokas maalipaikoissa. Maalivahti Ville Hussolle nollapeli oli kauden kolmas. Sekin oli ilonaihe stadilaisleirissä, että Lauri Taipalus nousi Liigan puolustajien pistepörssin kärkeen. Taipalus on tällä hetkellä pakkien pisteykkönen, vaikka on pelannut kuusi ottelua vähemmän kuin hänen takanaan olevat SaiPan Brian Salcido ja Tapparan Teemu Aalto.

Perjantain meriitit eivät toki tiistaina merkitse mitään, kun vastaan tulee sarjaykkönen. IFK on pärjännyt tällä kaudella hyvin Kärppiä vastaan, sillä kauden alkupuolella joukkue kävi hakemassa kaksi vierasvoittoa Oulusta. Kärpät sai snadisti hyvitystä joulukuussa, kun joukkue voitti Nordiksella 2-1 ja nyt oululaisilla on mukana kaksi viime hetken pelaajahankintaa, hyökkääjät Ben Maxwell ja Lukas Kaspar.

Odotettavissa on siis huikea matsi – Tervetuloa Nordikselle!

Muistathan, että Playoff-kausikortit ovat myynnissä. Jos sinulla on IFK:n kausikortti, voit vahvistaa Playoff-korttisi täällä. Uuden kausikortin voit ostaa täältä.

IFK:N LOPUT OTTELUT RUNKOSARJASSA

17.2. IFK-Kärpät
21.2. Ässät-IFK
24.2. IFK-Ilves
27.2. Pelicans-IFK
28.2. IFK-TPS
3.3. Sport-IFK
6.3. IFK-Lukko
7.3. Kärpät-IFK
10.3. SaiPa-IFK
12.3. IFK-Ässät

Näytä kaikki uutiset