live
0-0

Saarelaisen maali laiha lohtu

Blues-IFK 5-4 vl. (0-1, 3-1, 1-2, 0-0, 1-0)

IFK kärsi tappion voittomaalikisan jälkeen Espoossa. Kuskin paikka vaihtui monta kertaa ottelun aikana, mutta Blues korjasi lopulta kaksi pinnaa, kun Miro Aaltonen oli ainoa onnistuja voittomaalikisassa.

IFK:n suurin valopilkku oli Liigadebyyttinsä pelanneen Miro-Pekka Saarelaisen esitys. Kollien kippari pelasi ennakkoluulottoman matsin ja teki kolmannessa erässä upean maalin, joka vei ottelun jatkoajalle.

IFK aloitti terävästi ja Matti Kuparinen vei joukkueen 1-0-johtoon ylivoimalla. Toisessa erässä Blues pääsi hivuttautumaan tasoihin ja siitä kahden maalin johtoon. 3-1-tilanteessa IFK sai ylivoiman, jonka aikana kesken maalinedusmyllytyksen Bluesin pelaaja sulki kiekon maalivahdin alueella. Siitä seuranneen rangaistuslaukauksen ampui varmasti maaliin IFK:n rankkarispesialisti Nikolai Goldobin.

Kolmannessa erässä Lauri Taipalus tasoitti ylivoimalla, mutta Blues meni vielä kerran johtoon Aaltosen maalilla. Saarelainen tasoitti neljä minuuttia ennen kolmannen erän loppua ja IFK pääsi vielä ylivoimalle, joka jatkui jatkoajan puolelle, mutta enempää maaleja ei nähty. Voittomaalikisassa IFK:n ampujat olivat Saarelainen, Goldobin ja Robert Leino, mutta tulosta ei tullut ja Blues voitti pelin.

IFK:n maalivahti Ville Husso torjui ottelussa 36 laukausta.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran IFK hyppää kehiin lauantaina, kun Nordikselle saapuu vieraaksi JYP. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset