logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Taistelu pudotuspelipaikoista jatkuu

IFK-Ilves tänään Nordiksella kello 18.30.

Kilpailu pudotuspelipaikoista käy kuumimmillaan ja tappiollisen viikonlopun jälkeen IFK hyppää tänään taas kaukaloon. Nordikselle saapuu vieraaksi Ilves, joka skabaa HPK:n ja Ässien kanssa kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta. IFK on seitsemäntenä, mutta vain kaksi pistettä kolmantena olevaa Tapparaa perässä.

Asetelma

IFK:n pelit ovat sujuneet hieman ailahtelevasti viime viikkoina. Toissa viikon perjantaina joukkue kävi Raumalla hakemassa erittäin tylyllä esityksellä kolme pinnaa. Tiistaina sarjajohtaja Kärpät saapui Nordikselle ja todella kovatasoinen matsi ratkesi vasta voittomaalikisassa, tosin vierasjoukkueen hyväksi. Lauantain matsi Porissa oli IFK:lta heikko, joten tämän illan peliin riittää parannettavaa.

Ilves on voittanut kymmenestä viime pelistään neljä, mutta kolmesta edellisestä vieraspelistään joukkue voitti kaksi. Ilves haki viime viikolla täyden pistepotin Lappeenrannasta ja edellisviikolla kolme pinnaa Porista. Joukkue on nopea ja iskukykyinen.

Aiemmat ottelut

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Ilves voitti kaksi kertaa Tampereella (5-2 ja 3-2 vl.) ja IFK voitti joulukuun puolivälissä Nordiksella numeroin 6-2.

Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Voit vahvistaa Playoff-kausikorttisi A-aulassa sijaitsevassa pisteessä.

Tervetuloa!

Näytä kaikki uutiset