logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tiedote: IFK:lle jättimäinen yhteistyökumppani

Turkish Airlines on yksi Helsingin IFK:n pääyhteistyökumppaneista jääkiekkokaudella 2015–2016. Osapuolet solmivat laajakirjoista yhteistyötä koskevan sopimuksen tämän viikon maanantaina.

Star Allianceen kuuluva Turkish Airlines on neljän tähden lentoyhtiö, jolla on 291 lentokonetta ja joka lentää 277 kohteeseen ympäri maailman. Turkish Airlines on yksi nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä ja sille on myönnetty useita Airline Passenger Experience Associationin -palkintoja. Vuonna 2015 Turkish Airlines valittiin viidettä kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi ja seitsemättä kertaa peräkkäin Etelä-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi.

Turkish Airlines on ottanut jälleen uuden askeleen maailmanlaajuisena tuotemerkkinä IFK:n kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä. Aiemmin yhtiö on tehnyt yhteistyötä FC Barcelonan, Manchester Unitedin ja Kobe Bryantin kanssa ja tällä hetkellä kumppaneihin kuuluvat jalkapalloilijat Lionel Messi ja Didier Drogba, sekä jalkapalloseuroista Borussia Dortmund ja Olympique Marseille sekä koripallon Euroliiga.

”Kuten olemme viime viikkoina saaneet nähdä, suurilla kansainvälisillä yhtiöillä on paljon kiinnostusta suomalaista joukkueurheilua kohtaan. Tämä on erittäin hieno asia ja yksi seuraus suomalaisen joukkueurheilun kansainvälistymisestä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Turkish Airlinesille mahdollisuuden monimuotoiseen yhteistyöhön, jota molempien yhtiöiden osaaminen tukee”, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

”Etsimme yhteistyökumppania Pohjoismaista ja päädyimme nopeasti IFK:hon, joka on perinteikäs seura ja maan tunnetuimpia tuotemerkkejä urheilussa. IFK sopii erinomaisesti yhteistyökumppaniemme joukkoon, jossa kaikki ovat omien lajiensa huippujoukkueita ja -yksilöitä”, kommentoi Turkish Airlinesin yhteistyösopimuksista, kertoo Ahmet Dalgul, Turkish Airlinesin Suomen toiminnoista vastaava johtaja.

Näytä kaikki uutiset