HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

Upea ilta Nordiksella päättyi IFK:n voittoon

IFK-KooKoo 4-2 (0-0, 3-2, 1-0)

Kauden ennätysyleisö, 7532 katsojaa pääsivät todistamaan hienoa matsia ja Siim Liivikin paluuta Nordikselle IFK:n pelipaidassa. IFK ja KooKoo tarjosivat tiukan matsin, jossa taisteltiin sarjapisteistä tasaisesti viimeisille minuuteille asti. IFK:n sankarit olivat kaksi maalia ampunut Arttu Luttinen, loistavan matsin pelannut maalivahti Kevin Lankinen ja kolme maalisyöttöä antanut puolustaja Joonas Järvinen.

Maalintekoon päästiin vasta toisessa erässä ja alkutahdit löi vierasjoukkue KooKoo, jolle visiitti Nordikselle oli ensimmäinen 25 vuoteen. KooKoo pääsi reilun viiden minuutin jälkeen ylivoimalle ja minuuttia myöhemmin joukkue siirtyi 1-0-johtoon. Luttinen tasoitti 1-1:een ajassa 31.15, mutta KooKoo pääsi jälleen johtoon kaksi minuuttia myöhemmin.

KooKoon toisen maalin jälkeen IFK sai uuden vaihteen silmään. Micke Åsten ohjasi Järvisen siniviivalaukauksen maaliin 34.31 ja minuuttia myöhemmin Mika Partasen rannelaukaus leijaili yläriman kautta sisään ja peli oli 3-2.

Kolmannessa erässä KooKoo näytti sen, miksi joukkue saapui Stadin visiitille kolmen ottelun voittoputkessa. IFK oli kovan paineen alla, mutta puolustus kesti Lankisen johdolla. IFK pääsi lopussa ylivoimalle ja Teemu Ramstedtin nappisyötöstä Luttinen ampui illan toisen maalinsa.

IFK:n fanit olivat loistavassa iskussa ja hallissa oli upea tunnelma läpi ottelun. Myös KooKoon tukijoukot olivat liikkeellä yli sadan äänekkään fanin voimalla.

Seuraavan kerran IFK hyppää kaukaloon tiistaina, kun Nordikselle saapuu vieraaksi SaiPa. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.