BREVININ MATSIRAPORTTI: Aaltosen unelmaveto ratkaisi pisteet

IFK-HPK 3-2 (1-2, 1-0, 1-0)

Avauserässä hankittu kahden maalin takamatka ei nujertanut IFK:ta ja keskiviikkoillan matsin jälkeen musiikki soi stadilaisten pukukopissa. IFK nousi toisessa erässä rinnalle ja reilu yhdeksän minuuttia ennen loppua Juhamatti Aaltonen täräytti voittomaalin upealla vedolla etuylänurkkaan.

Matsi ei olisi paljon murheellisemmin alkaa, sillä HPK meni 1-0-johtoon jo ensimmäisessä vaihdossa. Lisää snögeä tuli tupaan yhdeksän minuutin jälkeen, kun Kerhon kanukkihyökkääjä Philippe Cornet suti ylivoimalla joukkueensa kahden maalin johtoon. IFK kuitenkin heräsi sen jälkeen ja ajassa 11.07 Jasse Ikonen kavensi.

Toisessa erässä Mika Partanen ajoi vauhdilla HPK:n maalille ja paluukiekon ampui maaliin Mikael Johansson ajassa 36.37. Tasoitusmaalin jälkeen IFK alkoi selvästi hallita peliä ja päätöserän puolivälin jälkeen Aaltonen iski. Tomi Tuomisto antoi poikittaissyötön ja Aaltonen pääsi puolittain läpi ja tsupsautti kiekon verkkoon.

IFK:n maalilla debytoineen Jere Myllyniemen ilta alkoi synkästi, mutta ensimmäisen vaihdon jälkeen kiekot alkoivat tarttua ja lopulta saldoksi jäi 20 torjuntaa. Lennart Petrell pelasi keskiviikkona uransa 400. liigaottelun.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste tästä linkistä.

IFK pelaa seuraavan kerran perjantaina, kun Kärpät saapuu visiitille Stadiin. Osta liput IFK-Kärpät-matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset