logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: Bäckströmille nollapeli kotimatsissa

IFK-Pelicans 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

IFK nappasi vasta toisen kerran täyden pistepotin lokakuun aikana voittamalla Pelicansin torstaina Nordiksella. Voittoon riitti Miro Heiskasen avauserässä ampuma maali, kun Niklas Bäckström torjui kaikki 22 Pelicansin laukausta.

IFK joutui matsiin varamiehisenä ja matsin aikana lisää pelaajia putosi, kun Panu Mieho ja Miihkali Teppo joutuivat sivuun loukkaantumisten takia. IFK taisteli vajaalla miehistöllä hienosti ja piti vierasjoukkueen poissa vaarallisista maalintekopaikoista. Upeasti pelannut Bäckström torjui kudit varmasti.

Voittomaali syntyi noin vartin pelin jälkeen. Jasse Ikonen antoi hienon poikittaissyötön ja Heiskanen ampui tarkan vedon takatolpan juureen. Corey Elkins sai matsin loppuhetkillä rankkarin, mutta rystyvippaus nousi yli maalin. Kolme pinnaa nosti IFK:n sarjataulukossa neljänneksi. Eroa ykkösenä olevaan Tapparaan on kuusi pistettä.

Ottelun tilastot

Palkitut

Mamma Rosa: Niklas Bäckström
O’Leary’s: Miro Heiskanen

IFK pelaa seuraavan kerran kotona tiistaina 8.11., kun edessä on CHL:n toisen pudotuspelikierroksen ratkaisumatsi Linköping HC:tä vastaan. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Huomaathan, että ottelu ei sisälly IFK:n kausikorttiin.

IFK julkaisi torstaina hyökkääjä Mikael Johanssonin ja puolustaja Matt Generousin loppukauden kattavat sopimukset.

Näytä kaikki uutiset