HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: Hussolle toinen peräkkäinen nollapeli

IFK-Ilves 3-0 (2-0, 0-0, 1-0)

Ville Husso pelasi toisen peräkkäisen nollapelinsä ja IFK:n hyökkäyskalusto jauhoi tarvittavat maalit, kun joukkue kaatoi kotimatsissa Ilveksen. IFK istui tukevasti kuskin paikalla läpi ottelun, eikä joukkueella ollut missään vaiheessa hätää. IFK:n maalintekijät olivat Siim Liivik, Arttu Luttinen ja Tomas Zaborsky.

IFK aloitti matsin erittäin vahvasti ja dominoi peliä. Ensimmäinen maali syntyi reilun neljän minuutin pelin jälkeen, juuri Ilveksen jäähyn päätyttyä. Yohann Auvitu ampui siniviivalta ja Liivik ohjasi kiekon verkkoon. Liivik on nyt osunut kahdessa peräkkäisessä matsissa. IFK siirtyi 2-0-johtoon seitsemän minuutin jälkeen Jasse Ikosen erinomaisesta esityöstä. Ikonen rynni laidasta Ilveksen alueelle ja heitti kiekon maalille, jossa Luttinen ohjasi sen maaliin.

Toisessa erässä IFK:n vauhti hiipui, mutta Husso ei joutunut siitä huolimatta venymään maagisiin torjuntoihin. Erän puolivälissä IFK pääsi minuutin ajaksi kahden miehen ylivoimalle, mutta jatkuvasta tulituksesta huolimatta ja Ilveksen veskarin Hannu Toivosen torjuntojen ansiosta maaleja ei syntynyt.

Kolmannessa erässä IFK piti hyvää tempoa yllä ja reilun seitsemän minuutin jälkeen Zaborsky iski ylivoimalla loppunumerot 3-0.

Ottelun tilastot

Seuraava kotimatsi pelataan viikon kuluttua perjantaina, jolloin Nordikselle saapuu vieraaksi naapurikaupungin Blues. Sitä ennen IFK käy keskiviikkona Turussa pelaamassa vierasmatsin TPS:aa vastaan.

Osta liput IFK-Blues-matsiin Ticketmasterista.