BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK etenee semifinaaleihin

Lipunmyynti seuraaviin kotiotteluihin on alkanut.

Jasse Ikonen iski IFK:n 2-1-voittomaalin 12 sekuntia ennen loppua ja Stadissa pelataan välieriä tänä keväänä. IFK oli köysissä toisessa erässä, mutta päätöserässä joukkue otti pelin hallinnan ja teki voittoon tarvittavat maalit.

IFK onnistui luomaan paljon maalipaikkoja avauserässä, mutta Pelicansin veskari Niko Hovinen oli erinomaisessa vireessä. Toisessa erässä kotijoukkue meni ylivoimalla 1-0-johtoon ja hallitsi peliä erittäin vahvasti.

Kolmannessa erässä IFK sai paremmin pelistä kiinni. Peli saatiin paremmin avattua ja hyökkäykset vyöryivät kohti Pelicansin maalia. Tasoitusmaalin ampui Tommi Taimi. Tähtipuolustaja nousi kiekon kanssa siniviivan yli ja ampui pakin jaloista kiekon yläpesään ajassa 47.13. Tämän jälkeen IFK:n hallinta jatkui ja palkinto tuli viime sekunneilla.

Corey Elkins kauhoi hyökkäyspään aloitusvoiton puolustajalle, joka pelasi kiekon laidan viereen Teemu Ramstedtille. "Ramu" jatkoi kiekon maalille ja Elkins suti sen takatolpalla odottaneelle Ikoselle. Jasse ampui kiekon verkkoon ja IFK etenee semifinaaleihin voitoin 4-2.

Semifinaalien lipunmyynti on käynnissä. Osta liput ensimmäiseen matsiintästä linkistä. IFK pelaa kotona ainakin perjantaina 1.4. kello 18.30 ja maanantaina 4.4. kello 18.30.