BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK finaaleihin – Ramstedtilta maaginen esitys

JYP-IFK 0-4 (0-0, 0-2, 0-2)

IFK pelasi maanantai-iltana semifinaalisarjan parhaan pelinsä ja jyräsi tylysti JYPin. Finaalipaikka tuli otteluvoitoin 4-2 ja matsit alkavat perjantaina Nordiksella. Finaalivastustaja selviää tiistai-iltana ottelussa Kärpät-Tappara.

Lipunmyynti IFK:n kahteen ensimmäiseen finaalisarjan kotipeliin alkaa tiistaina 12.4. kello 9.00 Ticketmasterin myyntikanavissa.

IFK puolusti kärsivällisesti läpi ottelun ja iski terävästi ylivoimalla. JYP otti matsissa neljä jäähyä ja IFK teki kolme yv-maalia. Ensimmäisen iski Juuso Puustinen toisessa erässä, kun maalille heitetty kiekko upposi verkkoon. IFK:n toisen maalin teki puolustaja Keith Aulie ja se oli vierasjoukkueen ainoa tasakentällisin tehty osuma.

Kolmannessa erässä IFK karvasi vahvasti ja oli omassa päädyssä eleettömän varma. Ville Husso oli kuin muuri ja piti nollan torjuen 24 laukausta. Kolmannen erän maalit tulivat ylivoimalla ja olivat upeita. Joonas Rask teki 3-0 ja Arttu Luttinen loppunumerot 4-0 ajassa 48.19. IFK:n kaikki maalit syötti sentteri Teemu Ramstedt.

Finaalisarja alkaa siis perjantaina Nordiksella.