HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK jyräsi runkosarjan voittoon

IFK-Ässät 7-0 (3-0, 3-0, 1-0)

IFK varmisti tiistaina seurahistorian ensimmäisen runkosarjan voiton, kun joukkue pieksi Ässät Nordiksella. IFK:n maalijuhlan pääarkkitehti oli kolme maalia ampunut Roope Hintz.

IFK sai matsiin mahtavan alun, sillä peli oli 2-0 ennen kuin ensimmäinen peliminuutti oli pelattu. Teemu Ramstedt ujutti läpiajosta 1-0, kun yhdeksän sekuntia oli pelattu. Toisen maalin teki ajassa 00.48 Robert Leino ja siitäkin eteenpäin matsissa pelattiin kuin yhtä maalia. Kolmannen byyrin teki ylivoimalla Jasse Ikonen avauserän puolivälissä.

Toinen erä ehti vanheta vain seitsemän sekuntia, kun Tomas Zaborsky teki IFK:n neljännen maalin. Siitä eteenpäin nähtiin Hintzin show. Toisessa erässä hän teki kaksi maalia ja kolmannessa loppunumeroiksi 7-0.

IFK päättää runkosarjamatsinsa torstaina Lappeenrannassa. Pudotuspelit alkavat perjantaina 18.3. kotiottelulla. Lipunmyynti kahteen ensimmäiseen puolivälierämatsiin alkaa keskiviikkona 9.3. kello 10.00 Ticketmasterin kaikissa myyntikanavissa.