HIFKSaiPa
la 21.09.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle jälleen kotitappio

IFK-TPS 2-4 (1-3, 1-0, 0-1)

IFK:n heikko kotivire sai perjantain jatkoa, kun TPS kävi hakemassa selvän vierasvoiton Stadista. Turkulaisjoukkue hallitsi peliä vahvasti avauserässä ja teki sen aikana kolme maalia. IFK kiri ja sai pelistä otetta toisessa erässä, mutta päätöserän TPS klaarasi taitavasti ja otti neljännen peräkkäisen voittonsa.

Hyviä asioita IFK:n otteissa oli piristynyt ylivoimapeli. Joukkue tosin pääsi kurinalaista vierasjoukkuetta vastaan vain kerran ylivoimalle ja maaliverkko soi saman tien. Roope Hintz syötti Miro Heiskasen vapaaksi ja IFK:n pakkien pisteykkönen ampui liigakauden kolmannen maalinsa. Maalin syntyä auttoi tänään kaukaloon palanneen kippari Arttu Luttisen tekemä maski. Toisessa erässä IFK nousi maalin päähän TPS:stä. Tomi Tuomisto karvasi ja riisti kiekon hyökkäyspäässä ja syötti Corey Elkinsille. Jenkkisentteri ampui tarkan kudin etunurkkaan ja peli oli 2-3.

Sen lähemmäs IFK ei päässyt. TPS:n neljästä maalista viimeinen syntyi ylivoimalla ajassa 52.29 ja se käytännössä ratkaisi ottelun. Avauserän maalintekijät olivat Erik Thorell, Eric Perrin ja Henrik Tallinder.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste tästä linkistä.

Seuraava matsi pelataan lauantaina, kun IFK matkustaa Hämeenlinnaan. Nordiksella pelataan taas ensi viikon perjantain, kun vieraaksi saapuu KooKoo. Osta liput matsiin Ticketmasterista.