BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotitappio SaiPaa vastaan

IFK-SaiPa 1-3 (1-0, 0-3, 0-0)

Torstain kotimatsi alkoi tunnelmallisella Matti Hagmanin muistoseremonialla, joka huipentui IFK-legendan kunniaksi pidetyllä hiljaisella hetkellä. Matsin käynnistyttyä IFK oli koko avauserän ajan kuskin paikalla ja siirtyi johtoon Mika Partasen maalilla ajassa 8.21. Mutta siihen IFK:n juhlanaiheet loppuivat torstai-illan osalta.

SaiPa tuli terävästi toiseen erään ja reilun minuutin jälkeen IFK:n maaliverkko heilui. Vierasjoukkueen ylivoimamaalin teki Matti Järvinen. Kymmenen minuuttia myöhemmin SaiPa siirtyi johtoon, kun Tero Koskirannan kuti upposi maaliin. Erän lopulla Curtis Hamilton teki kauden yhdeksännen maalinsa ja peli oli 1-3.

Päätöserässä IFK painosti ja sai aikaan 12 laukausta SaiPan maalia kohti, mutta todellista loppukiriä ei syntynyt ja tulokseksi jäi kauden kolmas kotitappio Liigassa.