logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotitappio Sportia vastaan

IFK-Sport 2-4 (0-1, 2-2, 0-1)

IFK ei ollut parhaimmillaan keskiviikkona isännöidessään Sportia vuoden ensimmäisessä kotipelissään. Kurinalaisesti pelannut Sport oli alusta loppuun johtoasemassa ja haki seurahistoriansa ensimmäisen vierasvoiton IFK:ta vastaan.

Avauserässä IFK:n pitkä pelaamattomuus näkyi, kun taas tiistaina pelannut Sport oli terävästi liikkeellä. IFK:lla oli vaikeuksia saada peliä käyntiin ja Sport karvasi tiiviisti. Viiden minuutin kohdalla vierasjoukkue sai kiekonriiston jälkeen pyörityksen käyntiin, jonka päätteeksi puolustaja Ari Gröndahl ampui Sportin johtoon.

Toisessa erässä ei pelaamiseen tullut isoa parannusta, mutta IFK sai kuitenkin maalihanat auki. Sport meni 2-0-johtoon kahden miehen ylivoimalla, mutta Jasse Ikonen kavensi erän puolivälin jälkeen 1-2:een. Sport pääsi hetkeä myöhemmin jälleen kahden maalin johtoon, mutta kaksi minuuttia ennen erätaukoa Ikonen iski jälleen. IFK pelasi ylivoimaa, Robert Leino laukoi ja Ikonen ohjasi kiekon maaliin.

Kolmas erä ei tuonut mukanaan kunnollista takaa-ajoa, sillä IFK:n peli ei ollut missään vaiheessa raiteillaan. Viimeisellä minuutilla Sportin Sami Blomqvist teki tyhjiin voittolukemat 4-2.

IFK:n tuore puolustajavahvistus Keith Aulie debytoi ottelussa.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran IFK pelaa perjantaina Porissa ja Nordiksella skulataan jälleen lauantaina, jolloin KalPa saapuu vieraaksi. Silloin vietetään perhepäivää, katso lisätiedot täältä.

Lippuja voit ostaa Ticketmasterista, myynnissä myös etuhintaisia perhelippupaketteja.

Näytä kaikki uutiset