BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotivoitto värikkäässä pelissä

IFK-Sport 4-1 (0-0, 2-0, 2-1)

IFK otti keskiviikkona rutiinivoiton Vaasan Sportista Nordiksella. Matsiin saapuneet 7359 katsojaa saivat nähdä paljon tapahtumia, kuten pari hienoa maalia ja muutaman nujakan.

IFK sai matsiin hyvän alun, mutta maalipaikat olivat kortilla. Kotijoukkue pääsi kaksi kertaa ylivoimalle, mutta vedot jäivät matkalle ja Sportin veskarin Mika Järvisen syndeihin.

Toisessa erässä IFK pääsi maalinteon makuun. Hyökkäyspään kiekonriiston jälkeen Thomas Nykopp pääsi puolittain läpi ja ampui hienon vedon yläpesään ajassa 22.14. Erän puolivälin jälkeen Corey Elkins voitti kulmaväännön Sportin päädyssä ja syötti maalin eteen. Jasse Ikonen otti syötön haltuun ja ampui kiekon ylänurkkaan. 2-0-lukemissa mentiin toiselle erätauolle.

Päätöserässä Sport sai kirivaihteen päälle, mutta IFK puolusti kärsivällisesti ja erän puolivälin jälkeen Tomas Zaborsky kasvatti kotijoukkueen johdon kolmeen maaliin. Sportin Teemu Tallberg pilasi Kevin Lankisen mahdollisuuden nollapeliin ajassa 52.27, mutta sen lähemmäs Sport ei päässyt. Loppunumerot 4-1 iski tyhjään rysään Siim Liivik.

IFK nosti voitolla kauden pistesaldonsa lukemaan 118, mikä on seuran uusi ennätys.

Ottelun tilastot

IFK:n seuraava matsi on perjantaina Nordiksella Kärppiä vastaan. Ottelu on loppuunmyyty. Runkosarjan viimeinen kotimatsi on ensi viikon tiistaina, jolloin vieraaksi tulee Ässät. Osta liput Ticketmasterista ja ole messissä, sillä matsissa saattaa ratketa runkosarjan voitto.

Näytä kaikki uutiset