logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle liigakauden avaustappio

KooKoo-IFK 2-1 ja. (0-0, 0-1, 1-0, 1-0)

IFK oli lauantaina pitkään kiinni täydessä pistepotissa, mutta menetti johdon viime minuuteilla Kouvolassa ja kärsi tappion jatkoajalla. IFK:lla oli kaikki saumat ottaa kauden neljäs voittonsa, sillä joukkueelle tuomittiin kaksi rangaistuslaukausta varsinaisella peliajalla. Maalinteko ei kuitenkaan sujunut ja Kouvolasta irtosi tänään vain yksi sarjapiste.

Maalittoman avauserän jälkeen Panu Mieho vei IFK:n johtoon ajassa 23.07. Miehon pienestä kulmasta lähtenyt laukaus livahti maaliin ja syöttöpisteet merkattiin Juha Jääskälle ja Juuso Salmelle. Toisessa erässä Micke Åstenia rikottiin läpiajossa ja tuomio oli rangaistuslaukaus. Veto jäi kuitenkin KooKoon maalivahdin Samu Perhosen syndeihin.

Kolmannen erän alussa Mika Partasta rikottiin läpiajossa ja taas IFK:lle tuomittiin rankkari. Partanen harhautti ja ampui, mutta taas Perhonen torjui. Vajaat neljä minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä KooKoo tasoitti. Ylivoimalla 1-1-maalin teki Kai Kantola. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 31 sekuntia, kun Juha-Pekka Haatajan lämäri ratkaisi pelin isännille.

Ottelun tilastot

IFK pelaa seuraavan kerran tiistaina, kun KalPa saapuu visiitille Helsinkiin. Osta liput matsiin Ticketmasterista!

Näytä kaikki uutiset