logologo
HIFKPelicans
to 10.08.2023 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle nihkeä voitto naapurista

IFK-Blues 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)

IFK joutui erittäin ahtaalle ennakkoluulottomasti pelannutta Bluesia vastaan, mutta Jasse Ikosen viimeisen minuutin maali takasi stadilaisille täyden pistepotin. Blues taisteli hienosti ja ansaitsee hatunnoston, mutta joukkue jäi tällä kertaa ilman pinnoja.

Blues lähti otteluun nuorella ja kokemattomalla joukkueella, mutta siitä huolimatta vierasjoukkueella oli avauserässä enemmän maalipaikkoja. Erän ainoan maalin teki kuitenkin IFK alivoimalla. Bluesin Jari Sailiolle tuli paha harhasyöttö, jonka seurauksena Tomas Zaborsky ja Robert Leino pääsivät 2-1-ylivoimahyökkäykseen. Zaborsky syötti takatolpalle ja Leino ohjasi IFK:n 1-0-johtoon.

Toisessa erässä Bluesin Peter Tiivola tasoitti pelin 25 minuutin jälkeen ja sen jälkeen Bluesilla oli paljon paikkoja mennä johtoon. IFK:n matsin paras pelaaja oli maalivahti Kevin Lankinen, joka venyi pariin maagiseen torjuntaan ja pelasi virheettömästi.

Kolmannessa erässä Yohann Auvitu vei IFK:n johtoon, mutta Blues tuli vielä kerran tasoihin Jere Seppälän maalilla. Viimeisellä minuutilla Auvitu ja Teemu Ramstedt pelasivat kuitenkin paikan Jasse Ikoselle, joka ampui kauden 12. maalinsa ja IFK kuittasi voiton.

Ottelun tilastot

IFK ja Blues kohtaavat heti lauantaina Espoossa. Seuraava kotimatsi pelataan keskiviikkona 27.1. kello 18.30 ja silloin vieraaksi tulee KooKoo. Osta liput matsiin Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset